Luotettava, nopea & edullinen

Mood Films - Monipuolinen mediakumppanisi


Autan mielelläni teitä tarinanne kertomisessa videotuotannon ja valokuvauksen avulla. Kautta aikojen tarinat ovat olleet tapa siirtää tietoa, viihdyttää ja vahvistaa yhteisöä. Tarinankerronnan perinne jatkuu edelleen vahvana, ja haluan auttaa teitä tuomaan tarinanne eloon visuaalisesti houkuttelevalla ja vaikuttavalla tavalla.

Videotuotanto on tehokas keino välittää tarinaa monipuolisesti ja koskettavasti. Videon avulla voimme luoda tunnelman, herättää tunteita ja välittää tärkeät viestit katsojille. Yhdistämällä visuaalinen kerronta, ääni ja musiikki, voimme luoda vaikuttavan kokemuksen, joka jää katsojien mieleen.

Valokuvat puolestaan ovat voimakas tapa tallentaa hetkiä ja välittää tietoa silmänräpäyksessä. Laadukkaat valokuvat voivat välittää tarinan yhdellä kuvalla, herättää tunteita ja luoda visuaalista kiinnostavuutta.

Tarjoan ammattitaitoista videotuotantoa ja valokuvausta, jotka auttavat teitä kiteyttämään tarinanne olennaiset osat ja välittämään ne katsojille tehokkaasti. Ymmärrän tarinankerronnan voiman ja käytän luovia keinoja tuodakseni tarinanne esille parhaalla mahdollisella tavalla.

Olen sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista työtä ja käytän nykyaikaisia teknologioita ja laitteita varmistaakseni, että tuotokset vastaavat tarpeitanne. Voitte luottaa minuun auttamaan teitä tarinanne kertomisessa vakuuttavasti ja ammattimaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarpeistanne ja miten voisin auttaa teitä tarinanne kertomisessa videon ja valokuvien keinoin.

Asiakkaita mm.

- SDO

- Lahden Kaupunki

- LUT Yliopisto

- Helsingin Yliopisto

- Hämeen Moreenijaloste

- House Asunnot Europe

- InHunt Group

- Lahden Diakoniasäätiö

- KAN ry

- Angle yhtiöt

- Carina Blomqvist Design

- Eri lehdet

Kommentteja videoista

Tapahtumataltiointi

"Ihan huikeen hienosti oot tehnyt 👍👍😁Oon itkenyt ja nauranut ilosta vuoron perään kun katottiin                   pätkää"

Haastatteluvideo

"Olen tehnyt töitä isojen TV- yhtiöiden kanssa aikaisemmin ja nyt ensimmäistä kertaa oli       rentoutunut olo - aivan kuin kameroita ei olisi ollutkaan"

Dokumenttielokuva

"What a brilliant video you have created.  I was totally engaged in your artistry, in how you echo, underline, amplify and extend the spoken words."

Striimistä

"Oli kiva kokemus ja tuntui sujuvan hyvin!"

Joustava & Edullinen

Nopea

Videosisältöjen tuottaminen ei ole työläs, raskas eikä hidas prosessi. Videotuotanto sujuu kanssamme vaivattomammin, joustavimmin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen. Parhaassa tapauksessa video on jo samana päivänä levityksessä.

Edullinen

Pitkä kokemus ja hyvät välineet takaavat sen, että vuosien varrella hiotut prosessit tekevät hinnasta edullisen. Teillä on budjetti, katsotaan miten sillä saadaan paras tulos.