Skannauspalvelu

 Enemmän kuin skannauspalvelu

Digitalisoi vanhat paperiset arkistosi! Tarjoan nyt myös monipuolista skannauspalvelua, joka kattaa yksittäiset dokumentit, vanhat mapit, kirjat, kirjanpidon ja paljon muuta. 

Tallennus pdf-, Word ja Excell- formaattiin.

Skannaan myös valokuvat yleisimpiin kuvaformaatteihin. Tarvittaeesa parannan myös kuvia, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Hoidan skannauksen luottamuksellisesti ja nopeasti, olipa kyseessä sitten yksinkertaiset sivut tai monimutkaisempi kokoelma niittejä ja kuitteja sisältäviä mappeja.

Hinnat määräytyvät alkuperäisen materiaalin laadun ja koon mukaan. Yksipuolisten papereiden skannaus on nopeaa, kun taas mapit, joissa on niittejä ja kuitteja, vaativat enemmän huomiota.

Miltä tuntuisi mahdollisuus kysyä mitä tahansa dokumenttiin liittyvää ja kone vastaisi siihen? Tämä on jo osittain mahdollista Ai:n avulla. Voit esittää kysymyksiä, saada tiivistelmiä, etsiä tietoa ja paljon muuta. Esimerkiksi  Kuka on  Ville Virtanen?

"Ville Virtanen oli kirjailijan isän serkku ja omisti yhden alueen ensimmäisistä autoista. Ville ja kirjailijan isä olivat hyviä ystäviä ja nauttivat toistensa seurasta. Ville oli lasten mielestä jännittävä, koska hän valmisti sitruunalimonaadia ja harjoitti liiketoimintaa samalla tavalla kuin heidän perheensä. Hän kutsui heitä ajelulle uudessa Ford-autossaan."

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni tarkemmin hinnoittelusta ja palveluista. Digitaalinen arkistointi ei ole koskaan ollut näin helppoa!


Kuvan parannus

<