Tekijä

Kameran takana

Videokuvaaja
Videokuvaaja

Veijo Ruotanen

Kuvaaja, ohjaaja, äänittäjä - kuvan ja videon moniosaaja
Videokuvaus
Videokuvaus

Hei! Haluan esitellä itseni sinulle – Olen Veijo Ruotanen ja minulla on yli 30 vuoden kokemus video- ja valokuvauksesta. 

Kiinnostukseni videokuvaamiseen syttyi, kun markkinoille tuli ensimmäinen oikea videokamera, Sonyn Betamovie. Siitä lähtien olen sukeltanut syvälle videokuvaamisen maailmaan ja oppinut valtavasti matkan varrella. Olen ammentanut oppia usealta alan konkarilta aina valaistuksesta ja äänityksestä ohjaukseen saakka.

Yksi parhaista asioista tässä työssä on se, että pääsen tutustumaan erilaisiin ihmisiin ja oppimaan uusia asioita, jotka ovat ennestään olleet minulle tuntemattomia. Olen saanut olla mukana monissa mielenkiintoisissa projekteissa aina teknisestä veden puhdistamisesta menetelmiin, jotka vahvistavat äidin ja vauvan vuorovaikutusta. Jokainen projekti on opettanut minulle jotain uutta ja laajentanut ymmärrystäni. Tärkeintä on kuitenkin ihmisten kanssa työskentely.

Ajan myötä olen nähnyt alan kehittyvän valtavasti. Digitaalinen videokuvaus on mullistanut toimialan, ja tämä kehitys on tuonut etuja sekä minulle kuvaajana että asiakkaille. Hinnat ovat laskeneet huomattavasti siirryttäessä analogisesta videosta digitaaliseen. Tämä tarkoittaa sitä, että voin tarjota palveluitani entistä edullisemmin, jolloin pääset hyötymään laadukkaasta videokuvaamisesta ilman suuria kustannuksia.

Lisäksi käsittelyprosessit ovat nopeutuneet ja helpottuneet digitaalisen videon ja kuvan ansiosta. Tämä tuo säästöä sekä aikaa että kustannuksia ajatellen. Voimme työskennellä tehokkaasti ja varmistaa, että lopputulos vastaa odotuksiasi. Laadukkaan videon ja valokuvien tuottaminen on nyt helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan aiemmin.

Asiakkaan edun mukaisesti haluan tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Olen sitoutunut takaamaan, että saat laadukasta video- ja valokuvausta kilpailukykyiseen hintaan. Yli 30 vuoden kokemukseni alalta takaa, että tiedän mitä teen ja kykenen tuottamaan visuaalisesti vaikuttavia ja ammattitaitoisesti toteutettuja kuvia sekä videoita.

Olisi ilo päästä keskustelemaan kanssasi lisää tarpeistasi ja miten voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi kuvauksen avulla. Ota rohkeasti yhteyttä, ja yhdessä voimme luoda unohtumattomia visuaalisia tarinoita!